kanssas sun beibi oon onnellinen

 
Heippa hei !

Mulla kattila kiehuu. Nimittäin ärsytys on päässy valloilleen. Luin mielipide postauksen siitä, miten blogimaailma on muuttunu muutaman viimesen vuoden aikana ja teksti herätti niin paljon tunteita että piti miehelle avautua tästä ärsytyksestä (melkein sama kun seinälle puhuisi, mutta avautumisen pakko !). Teksti oli siis hyvä, tai oikeestaan loistava ja niin osuva, että tunteiden purkaukselta en voinu välttyä. Harvoin kommentoin kenenkään postauksiin, mutta nyt oli pakko kommentoida ja yhtyä mielipiteeseen. Postauksen voi käydä lukemassa täältä
Uh. Viime päivät on menny aikalailla köllötellen. Tietysti lääkärin määräyksestä. Alkanu olemaan niin kipeitä supistuksia, etten uskalla tehdä enää mitään raskasta. Pelkkä imurointikin tuntuu kamalan raskaalta ja voimia vievältä (ei sillä että rakastaisin imuroimista), joten jouduin luopumaan melkein kaikesta. Mua passataan sohvalle, aamupalat kannetaan sänkyyn, kengät laitetaan jalkaan niin kankean selän kuin ison mahan takia. Ihan kivan kuulosta, ainakin alkuun, mutta suunnaton harmitus sitä kohtaan etten saa/kykene tekemään asioita itse. Noh, kai se pitää ajatella että kohta sitä joutuu tekemään asioita ittensä ja toisenkin puolesta. Tulikin tuossa yks päivä mieleen, että pitäis vissiin alkaa jo kasaamaan sairaalakassia siihen kuntoon että kun se lähtö tulee - millon ikinä tuleekaan - on se vain kengän laittoa vaille valmis.
Mutta supistuksista kivuttomampiin asioihin; edelliseen postaukseen otinkin kuvan uudesta puhelimesta ja nyt tällä uudella puhelimella onkin sitten otettu ensimmäiset kuvat. Haha, naurattaa tää mun tyhmyys ton puhelimen kanssa. Ennen siis omistin prepaidin, mutta kun uus liittymä sisältää netin ymsyms ni on hitusen verran hömelö olo ton puhelimen kanssa. Whatsapp ja muut sovellukset. Here i come nykyaika !

2 kommenttia:

  1. Älä vielä sitä pojua ulos töräytä. :( vasta toukokuun lopussa ku mäkin oon siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kanssa matkustaja taitaa olla se joka määrää millon haluaa tulla maailmaan :-D

      Poista