pienen miehen unelmii, viel ku hampait harjatessa ylettäis tsekkaa peiliin


Heipparallaa ! Viime postaus hetkestä on hieman aikaa, taas jälleen kerran. Meillä on ollut taas pieni nuhaepidemia, mutta se ei onneksi ole kuitenkaan pahimpaan hyökkäykseensä yltänyt vaan jatkuvaa pientä taistelua sitä vastaan.

Meidän pieni pallero kasvaa vaan, ja ihan silmissä. Jäbälle on jo ilmestyny kaks hammasta !! En kyllä odottanut niitä ihan näin nopeasti, mutta eipä tuo meiän menoa ole haitannukaan :-) Hampaiden puhkeaminen ei ole aiheuttanut kuumetta eikä kitinää, ainoa mitä se on meille tuonut on kuolan lisääntyminen. Eli vähällä päästy. Oonkin tässä painiskellut asialla pitääkö hampaiden ilmestymisen johdosta varata aika hammaslääkäriin? Googlailin asiasta ja joissain kunnissa aika pitää varata. Mutta sanooko hammaslääkäri mitään muuta kuin että muistakaa pestä hampaat? No, eilen ostettiin hammaspesuvehkeet ja siitähän pikku ukko olikin ihmeissään kun illalla pestiin ekaa kertaa hampaat. Höpönassu.
Eikä mee enää varmaan kauaa kun poitsu kääntyy masulteen. Kovasti yrittää itteensä potkia mahalteen :-) Sitä innolla oottaen. Ootan myös sitä kun lähdetään poppoolla katsomaan kaverin uutta asuntoa sekä mummolaan salkkareita seuraamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti