well hello hello !

Edellisestä postauksesta on melkein puoli vuotta aikaa ja tänään muistin että hei mullahan on blogi - näyttääköhän se samalta kuin viimeksi. Ulkonäkö ei ollut muuttunut mihinkään, mutta yksi kommentti sai mut virkoomaan (kiitos sinä satunnainen lukija ! :) )

Tää liki puolen vuoden tauko johtuu melkeinpä siitä, että aloitin melkein kohta tuon edeltävän postauksen jälkeen sairaslomailun kovien supistusten takia. Tuolloin hädin tuskin pystyin hoitamaan esikoisen kanssa päivittäiset rutiinit, onneksi mulla oli omat vanhemmat, Juhan vanhemmat ja Jeren kummit apuna. Ja miten siinä olisin sitten jaksanut mitään blogia päivitellä - en mitenkään. Saatoin kaksikin tuntia kärvistellä sängyssä suppareitten takia ja itkeä siitä pelosta että joutuisin synnyttämään liian aikaisin.


Raskauden puolivälistä eteenpäin odotusaika alkoi käymään melko stressaavaksi. Suurimmat murheet olivat nuo kovat supistukset, mietin jatkuvasti että mitenkä ne pehmentävät paikkoja ja uskallanko yksin lähteä edes lähikauppaan vai valahtaako vauva lahkeeseen juuri siellä kaupan pihassa. Onneksi sain monesti kauppaan kaverin mukaan, joka nosti ostokset hihnalle ja kantoi kauppakassit. Myös vauvan terveys mietitytti kovasti, olinhan kuitenkin syöpäosastolla töissä ja melko monella potilaalla oli sytostaattihoidot päällä. Mutta onneksi terve ja täydellinen poika syntyi 40+4 viikolla eli 12.3. Kuten edellisestä synnytyksestä kirjotin postauksen niin voisin tästäkin kirjottaa joku päivä, ehkä vähän aikaisemmin kuin puolen vuoden päästä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti