sulla on hyvä suunta, sulla on oma pää

Halipatsuipat täältä ihanan viileästä vauvan tuoksuisesta kodista ! Käytiin eilen ostamassa uus viilennyspömpeli ja tää on kun taivaassa olis, aaaah. Ennen tota uutta pömpeliä sisälämpötila oli 35-40 astetta, ehkä turhan kuuma pikku Justukselle (älkää säpsähtäkö, Justus on vaan lempinimi).

Jännä huomata miten hormoonit vaikuttaa mielialaan, oon vielä räjähdysalttiimpi kuin odotusaikana. Ja räjähdys saattaa tulla aivan puun takaa itellekin. Käy välillä Juhaa sääliks mitä kaikkee se joutuukaan kestämään. Synnytyksen jälkeen mulla on myös käynyt hajuaistikin paljon herkemmäksi. Kaiken tän lisäks vielä oon paljon herkempi tunteellisesti, saatan itkeä jonkun telkkari mainoksenkin takia ja tuntuu että pää on paljon pehmeempi. Muisti ei meinaa pelaa kunnolla, kaukosäädin meinaa löytyä jääkaapista ja oon pari kertaa löytäny itteni vessasta kun meinaan laittaa puhtaita vaatteita vaatekaapin sijasta vessan pönttöön. Huh huh.
Musta tuntuu että tuo poika kasvaa ihan hirveetä vauhtia, nyt tietää mitä oikeesti tarkottaa kun sanotaan että joku kasvaa silmissä. Hetki sitten oltiin vielä synnytysosastolla ja nyt tuo poika jaksaa jo kannatella päätään ja ryömiä rintakehää pitkin ylöspäin. Ja ehkä hieman pelottaa jo se, että poika jaksaa hetken aikaa seisoo omilla jaloillaan kunhan vaan antaa tukee. Eikä poitsu oo ku kuukauden ikänen !


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia =) hormonit pistää kyl pään välil sekaisin ja muuttavat ihmistä =) lapset kasvaa tossa vaihees liian nopeasti, nauti joka hetkestä =)

    T: Serkkusi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! :) jäänkin monesti vaan tuijottelemaan poitsua, kun tiedän ettei se kohta oo enää noin pieni.

      Poista