#kiitollinensiunattuonnellinen


Niinku pari postausta sitten kerroin että ollaan muutettu, niin halusin muutaman ripauksen uudesta kodista jakaa tänne. Muutettiin kesäkuun lopussa kerrostalo kaksiosta isoon omakotitaloon, joten tässä on pieni sulattaminen vieläkin. En tiiä mistä johtuu, mutta vieläkin on sellainen olo ku oltais jonkun mökillä kyläilemässä. Ja tuntuu ettei ihan kaikki tavarat oo täysin omille paikoilleen vieläkään löytänyt. Ja onhan pieni kerrostalo kämppä paljon helpompi sisustaakin kuin iso talo. Mutta onneksi voi lohduttautua siihen että on monen monta vuotta aikaa tehdä tästä kodin tuntuinen ja näköinen.

Muutto meni kyllä hyvin jouhevasti. Onneks oli paljon muutto- ja siivousapua koska muuten tässä olis mennyt ikuisuus. Positiivisinta tässä on se että kaikki tarjoutu auttamaan, yleensä muuttoapua pitää kalastella ja melko pitkin hampain ihmiset tulevatkin kantamaan laatikoita.

Talo on -86 rakennettu joten 80-luvun henki täällä näkyy, siksi täällä oliskin paljon remontoimista. Tai oikeastaan päivittämistä. Se on varmaan kaikissa taloissa, jos muutetaan toisen asuntoon eikä rakenneta alusta asti omaa taloa. Vessojen, kylppärin, lattioiden ja ikkunan karmit eivät miellytä omaa silmää, joten niihin pitäisi upottaa rahaa jotta ne miellyttäsivät. Ei tarvitse olla Einstein jotta tajuaa että äitiyslomarahoilla ei paljoa remontoida, joten vaatii aikaa ennen kun päästään tosi toimiin. Tosin ollaan me saatu jo saunaan vaihdettua sähkökiukaan tilalle puukiuas, makkariin vaihdettua tapetti ja pihasta puita kaadettua ja muokattua pihaa sekä julkisivusta maalattua ikkunan karmit ja ulko-ovi. Onneksi on kuitenkin sukulaisia ja kavereita, jotka on mielellään olleet auttamassa tässä kaikessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti