every breath you take, every move you make I'll be watching you






Tää päivä on tehty vaunukävelystä kera pikku ukon, Annikan ja Laran, unista vaunuissa (isi kääri meiät niin lämpöseen pakettiin ettei kylmä tullut vaikka ulkona kävi kylmä tuuli) ja naurun hetkistä leikkialustalla. Tietty päivään kuulu paljon muutakin, mutta tuossa muutama asia mitkä piristää päivää. 
Oon haaveillu aina tyttövauvasta - ja haaveilen vieläkin - ja meiän Justus sai pari päivää sitten tyttöpikkuserkun, ja nyt tihkunkin hinkua ostella kaikkia tyttöjen juttuja uudelle mamille ja nyytille lahjaksi.
Sillon kun meiän nyytti ilmesty maailmaan, saatiin kaikkea tarpeellista mikä ei käynyt ennen synnytystä tai heti synnytyksen jälkeenkään mielessä että saattais jotain vaatteitten lisäksi tarvita, joten suunnitelmissa oliskin ostaa Jeren pikkuserkulle jotain semmoista mistä on tulevaisuudessa jotain hyötyä.
Pakko mainita myös se, että mieltä kohentaa äitiyden lisäksi se kun esikoisensa saaneet mamit kyselee neuvoja asiassa ku asiassa. Tää on ihan kiva tunne kun tuntee olevansa tarpeellinen :-) Nyt siirryn koko perheen voimin katselemaan salkkareita, heipparallaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti